De verteller
Krista

De Verteller

Soms word je ineens verrast, of geraakt. Een kind dat danst, een groot bedrijf wat zich kwetsbaar opstelt, een verassing voor de stille kracht van een organisatie. Zo’n verhaal, hoe klein ook, blijft je bij. Ongemerkt krijg je steeds meer sympathie voor de afzender en zijn boodschap en beïnvloedt het je keuzes. De kracht van verhalen verrast me nog altijd.

Iedere organisatie beschikt over deze verhalen, al moeten ze soms nog gevonden worden. Ik spoor ze op en vertel ze op zo’n manier dat ik de doelgroep, bereik, raak en betrek. Hier kun je me dag en nacht voor wakker maken. Ik heb jarenlange ervaring als communicatieadviseur en contentspecialist bij non-profitorganisaties. Sinds de start van Het Verhaalbureau heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan als projectleider aan bureauzijde. Heb je een communicatievraag? Neem contact op, ik denk graag mee in creatieve oplossingen.

Cor Hospes (auteur Contentbijbel): “Zonder passie krijg je content. Als je schrijft of filmt vanuit een intentie krijg je verhalen. Vergeet daarom liever het woord content in relatie tot contentmarketing, maar denk vanuit verhalen, passievolle onweerstaanbare verhalen.”

Contact Het Verhaalbureau

Krista van den Berg
Barchman Wuytierslaan 81-35
3819 AB Amersfoort

E: krista@hetverhaalbureau.nl
M: 06 – 294 202 38


Saskia Thijssen


"Op dierendag 2020 organiseerde de Dierenbescherming een online open dag. Voor de organisatie en de uitvoering hiervan konden we rekenen op de ervaring, creativiteit en het enthousiasme van Krista."

Rachel Visscher


"Krista heeft geholpen met de communicatie van de Instagram beeldroman @byfarihah. Dat leverde mooie resultaten op. Dankzij haar jarenlange ervaring voelt Krista haarfijn aan wat werkt op communicatievlak."

Rachel Visscher
Rachelvisscher.org

Matthias van Halem


Krista’s stem is authentiek. Haar inspreken is geloofwaardig en voelt echt. Precies wat we zochten voor deze bijzondere boodschap.”

Matthias van Halem
Brandmanager Cordaid