Beluister mijn demo

De juiste stem zet de puntjes op de ‘i’ van jouw productie. Mijn stem wordt beschreven als fris, helder en warm, maar oordeel vooral zelf. Zet me in voor het inspreken van je telefooncentrale, een boek, radio- of tv spot, een podcast of online video’s.  Vraag me vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voice-over spot Cordaid

Cordaid voerde in augustus 2020 campagne voor kinderen in Congo die al maanden niet naar school gingen. Ik sprak de commercial in die op tv en online werd uitgezonden. 

Voice-over livestream Hersenstichting

Begin oktober 2020 reikte de Hersenstichting een jubileumprijs uit aan vooruitstrevend hersenonderzoek. De winnaar van de prijs werd bekend gemaakt in een livestream van ruim een uur.  Ik sprak de voice-over in van de instarts tijdens deze livestream.

Voice-over animatie ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland verduidelijkt haar strategie ‘Aangenaam dichtbij’ aan de hand van een informatieve animatie. Mijn stem legt het uit.

Contact Het Verhaalbureau

Krista van den Berg
Barchman Wuytierslaan 81-35
3819 AB Amersfoort

E: krista@hetverhaalbureau.nl
M: 06 – 294 202 38


Matthias van Halem


Krista’s stem is authentiek. Haar inspreken is geloofwaardig en voelt echt. Precies wat we zochten voor deze bijzondere boodschap.”

Matthias van Halem
Brandmanager Cordaid

Saskia Thijssen


"Op dierendag 2020 organiseerde de Dierenbescherming een online open dag. Voor de organisatie en de uitvoering hiervan konden we rekenen op de ervaring, creativiteit en het enthousiasme van Krista."

Rachel Visscher


"Krista heeft geholpen met de communicatie van de Instagram beeldroman @byfarihah. Dat leverde mooie resultaten op. Dankzij haar jarenlange ervaring voelt Krista haarfijn aan wat werkt op communicatievlak."

Rachel Visscher
Rachelvisscher.org